Skip to main content

Lansiran THE GREEN HUB

Platforma će se fokusirati na održivo poslovanje organizacija

Potaknuti promjenama u Zemljinom ekosustavu nastalim uslijed dramatičnog povećanja onečišćenja plastikom te povezanom globalnom ekološkom krizom koja ukazuje na potrebu rapidnog djelovanja i promjena u načinu poslovanja i ponašanja pojedinaca, agencija Dialog komunikacije u suradnji s inicijativom Ditch Plastic Croatia pokrenula je platformu THE GREEN HUB.

Ova, u Hrvatskoj, jedinstvena platforma zainteresiranim organizacijama nudi usluge definiranja i implementacije održivih preporuka, edukaciju zaposlenika, pružanje konkretnih alata za prelazak na održivi način poslovanja, osmišljavanja i implementacije održivih društveno odgovornih projekata, te predlaganja alternativa u proizvodnim procesima.

“THE GREEN HUB platforma nastala je iz potrebe da počnemo mijenjati postojeće navike i postupke kao odgovorni pojedinci, organizacije i društvo u cjelini. Tvrtke imaju veliki utjecaj na društvo, a mi smo ih prepoznali kao pokretače neizbježnih pozitivnih promjena koje nam predstoje u bliskoj budućnosti.” – izjavila je Tihana Veljačić, osnivačica inicijative Ditch Plastic Croatia.

“Iznimno mi je zadovoljstvo što je agencija Dialog komunikacije dio THE GREEN HUB platforme. Spoj našeg dugogodišnjeg iskustva u sferi komunikacijskog konzultinga i društveno odgovornog poslovanja i inicijative Ditch Plastic Croatia koja nosi nužno potrebni know-how iz domene zaštite okoliša dobitna je kombinacija u poticanju kompanija da čim prije pređu na održivo poslovanje.” – izjavila je Marija Margareta Klika, starija savjetnica u agenciji Dialog komunikacije.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici.
Prihvaćam kolačiće
Odbijam kolačiće
Pravila privatnosti