Skip to main content

Pravila privatnosti

Za sva pitanja o zaštiti podataka možete kontaktirati službenika za zaštitu podataka na sljedeću email adresu: info@thegreenhubcro.com

The Green Hub logo

Osobne podatke za koje vas pitamo su samo oni koji su nam nužni kako bi mogli omogućiti potpunu funkcionalnost naših web stranica. Ne dijelimo vaše osobne podatke nikome, osim u slučaju zakonske obveze ili zaštite naših prava. Za određene dodatne podatke, kojima imamo pristup u slučaju registracije/slanja upita pomoću vanjskih servisa (Facebook, Google, Instagram,…) možete u bilo kojem trenutku poslati email sa zahtjevom za brisanje istih na adresu info@thegreenhubcro.com i isti će biti izbrisani u zakonskom roku.

 

Što su osobni podaci?

Osobni podaci su oni podaci koji s povezani s vama kao osobom čiji je identitet moguće utvrditi. To su podaci poput vašeg imena, e-mail adrese, telefonskog broja i adrese. Davanje osobnih podataka za pristup našim web stranicama odnosno slanju upite preko online obrasca na našim stranicama, smatra se vašom suglasnošću za obradu vaših osobnih podataka u svrhu vašeg upita preko naših web stranica.

Što su neindentificirajući podaci?

Podaci poput vrste Internet preglednika kojeg koristite, stranica putem kojih ste došli na thegreenhubcom.com , rezolucije ekrana i sl. su neidentificirajući podaci koje, kao što to rade i mnoge druge stranice, prikupljamo kako bi mogli poboljšati naše daljnje on-line aktivnosti.

Na koji način koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koristimo kako bi nam pomogli u razumijevanju kako i na koji način koristite naše web stranice, da poboljšamo naše usluge, da bi vam prezentirali informacije koje bi vam mogle biti zanimljive.

Službenik za zaštitu podataka

Za sva pitanja o zaštiti podataka možete kontaktirati službenika za zaštitu podataka na sljedeću e-mail adresu: info@thegreenhubcro.com

 

Kolačići

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju vaše postavke za web stranicu, kao što su željeni jezik ili adresa. Kasnije, kada ponovno otvorite istu stranicu, Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok spektar informacija, uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, vi možete onemogućiti spremanje ovih informacija. Možete promjeniti postavke vašeg Internet preglednika i tako sami odabrati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti. Možete odabrati hoće li se npr. spremljeni kolačići prilikom zatvaranja Internet preglednika automatski obrisati i slično.

Kako onemogućiti kolačiće

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web preglednika koji koristite. Za informacije o postavkama kolačića, informirajte se na stranicama web-preglednik koji koristite.

Više se možete informirati na sljedećim web stranicama:

Uz navedeno od velike pomoći mogu vam biti i sljedeće web stranice:

 • European Interactive Digital Advertising Alliance (EU)
 • Internet Advertising Bureau (US)
 • Internet Advertising Bureau (EU)
 • Google Chrome
 • Internet Explorer
 • Mozilla Firefox
 • Safari (Desktop)
 • Safari (Mobile)
 • Android Browser
 • Opera
 • Opera Mobile

 

Vaša prava

Kao subjekt čije podatke obrađujemo u kontekstu posjeta i korištenja stranice https://thegreenhubcro.com/ imate sljedeća prava:

 • Pravo na informaciju (čl. 15. Opće uredbe): Imate pravo tražiti informacije o podacima koje obrađujemo i kako upotrebljavamo Vaše osobne podatke. Osim toga, imate pravo za dobivanje više informacija o specifičnostima svrhe obrade, kategorijama podataka koje obrađujemo, primateljima ili kategorijama primatelja podataka, vremenu pohrane podataka, pravo na brisanje ili ispravak osobnih podatka, pravo na podnošenje prigovora te informacije o podrijetlu podataka.
 • Pravo na ispravak (čl. 16. Opće uredbe): Imate pravo tražiti hitnu ispravku Vaših osobnih podataka, ako su podaci neispravni, nevažeći ili nepotpuni.
 • Pravo na brisanje (čl. 17. Opće uredbe): Imate pravo zatražiti brisanje/zaborav Vaših osobnih podataka.
 • Pravo na ograničenje obrade (čl. 18. Opće uredbe): Uz ograničene okolnosti koje su određene u čl. 18. Opće uredbe o zaštiti podataka imate pravo na ograničenje obrade Vaših podataka, što znači da možemo pohranjivati, ali ne upotrebljavati i dodatno obrađivati.
 • Pravo na prijenos podataka (članak 19. Opće uredbe): Imate pravo zatražiti od nas podatke koji se odnose na Vas, a koje ste nam stavili na raspolaganje u strukturiranom, uobičajenom i strojno čitljivom obliku; te podatke možete poslati u druge službe ili ih dati proslijediti.
 • Pravo na žalbu (čl. 20 Opće uredbe): Imate pravo u bilo kojem trenutku podnijeti prigovor vezan uz način na koji obrađujemo Vaše podatke u okviru stranice https://thegreenhubcro.com/
 • Pravo na povlačenje privole (članak 7. Opće uredbe): Imate pravo na opozivanje privole za obradu podataka kada se obrada podataka temelji na Vašoj privoli.
 • Pravo na prigovor nadležnom tijelu: Imate pravo u bilo kojem trenutku podnijeti prigovor vezan uz način na koji obrađujemo Vaše podatke u okviru stranice https://thegreenhubcro.com/  nadzornom tijelu za zaštitu podataka – Agenciji za zaštitu osobnih podatka (AZOP), Martićeva ulica 14, 10000 Zagreb, www.azop.hr, azop@azop.hr

Za ostvarenje obrazloženih prava sukladno propisima o zaštiti podataka možete nam se obratiti putem e-maila: info@thegreenhubcro.com.

 

Sigurnost

https://thegreenhubcro.com/ koristi SSL certifikat iz razloga da informacije prenosimo enkriptirane, odnosno kako bi Vam omogućili sigurnu posjetu našoj web stranici i umanjili mogući rizik potencijalnog napada ili curenja informacija. Svi podaci koje prikupljamo su spremljeni na serverima visoke sigurnosti.

 

Završne odredbe

Naša internetska stranica sadrži poveznice na druge internetske stranice. Ovo pravilo o privatnosti odnosi se samo na ovu internetsku stranicu. https://thegreenhubcro.com/ nije odgovorno za sadržaj i pravila o privatnosti drugih internetskih stranica.

Ako smatrate da su vaši osobni podaci obrađeni na način koji ne zadovoljava GDPR, imate pravo podnijeti žalbu nadležnom nadzornom tijelu.

Nadzorno tijelo u Republici Hrvatskoj je Agencija za zaštitu osobnih podataka.

Ova  pravila o privatnosti posljednji put su ažurirana 20.1.2022.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici.
Prihvaćam kolačiće
Odbijam kolačiće
Pravila privatnosti