Skip to main content

Projekt GREEN DAYS in RBA platforme THE GREEN HUB nominiran za Grand PRix

Platforma THE GREEN HUB nominirana za prestižnu nagradu Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću u kategoriji interne komunikacije za projekt GREEN DAYS in RBA

Ponosni smo što je platforma THE GREEN HUB nominirana za prestižnu nagradu Grand PRix koju dodjeljuje Hrvatska udruga za odnose s javnošću u kategoriji interne komunikacije za projekt GREEN DAYS in RBA koji je proveden u Raiffeisenbank Hrvatska.

Radi se o projektu posebno osmišljenom za zaposlenike RBA koji za cilj ima educirati zaposlenike o aktualnim ekološkim temama te ih inspirirati da usvoje pozitivne ekološke navike i primjene ih u svom uredskom okruženju, ali i u privatnom životu.

Kroz seriju od pet online predavanja te popratnih ekoloških aktivnosti za zaposlenike, Raiffeisenbank Hrvatska se iskazala u nastojanjima da potakne svoje zaposlenike da budu nositelji promjena i aktivni članovi društva u svom doprinosu za očuvanje okoliša.

Kako bismo obuhvatili što veći broj zaposlenika iz cijele Hrvatske, projekt je proveden online, uz suosnivačicu platforme THE GREEN HUB – Tihanu Veljačić kao glavnu predavačicu te specijalizirane goste predavače – stručnjake u određenoj ekološkoj temi koja se obrađivala svaki mjesec.

U sklopu projekta, zaposlenici su imali priliku sudjelovati u različitim ekološkim aktivnostima poput: sudjelovanja u zero food waste radionici i akciji sadnje drveća u Dalmaciji za koju se prijavilo 100 zaposlenika u manje od 24 sata, što pokazuje njihov veliki angažman i entuzijazam.

Projekt GREEN DAYS in RBA je napravio pravu malu revoluciju među zaposlenicima banke koji su do završetka projekta postali „zaštitari“ održivosti u svojoj organizaciji. Na samom kraju projekta u provedenoj anketi, 100% njih se složilo da bi voljeli nastaviti s provedbom projekta i u 2023. godini pa se uspješna suradnja nastavlja i u ove godine.

Nominacija predstavlja priznanje našem radu na promicanju održivog poslovanja i brige za okoliš unutar poslovnih organizacija. Kroz edukativne i druge ekološke aktivnosti, želimo potaknuti svijest o važnosti održivosti u sklopu različitih organizacija te ih motivirati na akcije koje doprinose očuvanju okoliša.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici.
Prihvaćam kolačiće
Odbijam kolačiće
Pravila privatnosti