Skip to main content

Započela je druga sezona projekta GREEN DAYS in RBA

Ove godine u fokusu alternativni izvori energije, wellbeing, uzgoj hrane u unutarnjim prostorima, ušteda energije u zgradama i utjecaj tekstilne industrije na okoliš

Početak travnja označio je i početak druge sezone GREEN DAYS in RBA projekta koji ima za cilj educirati zaposlenike Raiffeisenbank Hrvatske o ključnim temama vezanim uz zaštitu okoliša. Ovu sezonu otvorili smo temom alternativnih izvora energije, a kao gošća predavačica, Tihani Veljačić iz naše platforme pridružila se Alice Šabina iz Zelene energetske zadruge koja je prisutnim zaposlenicima pričala o načinu i pravilima kod postavljanja solarnih panela za kućanstva.

 

Prošle godine, u sklopu projekta, obradili smo teme sprečavanja otpada od hrane, bezmesnog ponedjeljka, dekarbonizacije, reforestacije i recikliranja. Ove godine u 5 mjeseci trajanja projekta uz temu alternativnih izvora energije dotaknut ćemo se i wellbeinga, uzgoja hrane u unutarnjim prostorima, uštede energije u zgradama te utjecaja tekstilne industrije na okoliš.

 

U ovoj sezoni uvodimo i novitete unutar projekta pa ćemo tako za najmotiviranije zaposlenike banke organizirati zanimljive radionice i izlete poput posjeta vjetroelektrani, radionica na temu wellbeinga i unutarnjeg uzgoja hrane, posjeta pasivnim kućama te sudjelovanje na buvljaku gdje će zaposlenici moći mijenjati odjeću i dodatke koje više ne koriste, a još su uvijek se mogu koristiti. Sve navedene aktivnosti će pomoći zaposlenicima da teorijsko znanje odmah i primijene u svojem svakodnevnom životu.

 

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici.
Prihvaćam kolačiće
Odbijam kolačiće
Pravila privatnosti